ΑΡΘΡΑ

13

Αυγούστου

Η πρόσληψη επαγγελματιών χρωματιστών για το έργο βαφής του εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας, είναι ο μόνος τρόπος της διασφάλισης ότι το σπίτι σας βάφεται σωστά. Η ποιότητα βαφής που επιλέγετε είναι εξίσου σημαντική όταν πρόκειται για μια εργασία βαφής που θέλουμε να διαρκέσει. Το φθηνό χρώμα, ακόμη και αν εφαρμοστεί από έναν έμπειρο χρωματιστή, δεν θα κάνει τη διαφορά για το σπίτι σας. Είναι κρίσιμο να κατανοήσουμε τις διαφορές μεταξύ των βαφών σπιτιού χαμηλής ποιότητας και υψηλής ποιότητας και γιατί η ποιότητα βαφής έχει σημασία. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα.

Μειονεκτήματα του φθηνού χρώματος.

 Όταν επενδύετε στο σπίτι σας, πιθανότατα θέλετε να προχωρήσετε σε μερικές μεγάλες προσφορές ανακαίνισης σπιτιού. Αλλά, η επιλογή μιας εργασίας χρωματισμού που θεωρείται ‘’σε προσφορά’’ αντί μιας πιο ποιοτικής εργασίας, δεν θα σας δώσει το καλύτερο αποτέλεσμα μακροπρόθεσμα. Ενώ μπορεί να πιστεύετε ότι η τιμή είναι σωστή, υπάρχουν κρυφά κόστη που έρχονται μαζί με αυτές τις ‘’προσφορές ευκαιρίας’’.

 • Επιλέγοντας φθηνό χρώμα, σημαίνει ότι η ζητούμενη ποσότητα για την επίτευξη του ζητούμενου αποτελέσματος είναι περισσότερη. Ενώ το χρώμα χαμηλής ποιότητας μπορεί να σας εξοικονομήσει κάποια χρήματα στην αρχή, θα διαπιστώσετε ότι η εφαρμογή απαιτεί περισσότερα από ένα ή δύο στρώματα χρώματος. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αγοράσετε περισσότερα δοχεία χρώματος για το έργο σας – γεγονός που κάνει την προσφορά όχι και τόσο συμφέρουσα.
 • Το χρώμα χαμηλής ποιότητας δεν διαρκεί πολύ. Όταν αποφασίσετε να εξοικονομήσετε χρήματα στην ποιότητα των χρωμάτων, θα δείτε τη διαφορά μετά από λίγα χρόνια. Τα φθηνά χρώματα απλά δεν είναι τόσο ανθεκτικά και δεν θα διαρκέσουν όσο τα χρώματα υψηλής ποιότητας. Η επιλογή ενός χρώματος ευκαιρίας θα σας κάνει να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα για ανανέωση πολύ νωρίτερα από ό, τι θα θέλατε.

Οφέλη από χρώματα υψηλής ποιότητας

 Ένα υψηλής ποιότητας χρώμα αποτελείται από συστατικά που δημιουργούν μια ομαλότερη, ευκολότερη εφαρμογή που διαρκεί. Όταν επιλέγετε μια βαφή υψηλής ποιότητας για το εσωτερικό ή το εξωτερικό χώρο της οικίας σας, θα αποκομίσετε τις ακόλουθες ανταμοιβές για πολλά χρόνια. 

 • Ένα αποτέλεσμα που θα διαρκέσει για αρκετά χρόνια. Εάν δεν θέλετε να βάφετε ξανά τους τοίχους σας κάθε χρόνο λόγω ξεθωριάσματος, ρωγμών και ξεφλουδίσματος, τότε η υψηλής ποιότητας βαφή είναι η καλύτερη επιλογή σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν πρέπει να βάψετε εσωτερικούς χώρους με μεγάλη κίνηση, όπως εισόδους, κουζίνες και μπάνια ή το εξωτερικό του σπιτιού σας. Η χρήση ποιοτικής βαφής θα διασφαλίσει ότι οι εσωτερικοί και εξωτερικοί τοίχοι και η επένδυση φαίνονται όπως πρέπει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, καθώς η φόρμουλα είναι κατασκευασμένη για να αντέχει στην κανονική φθορά και σε όλους τους τύπους περιβαλλοντικών συνθηκών. 
 • Δεν θα χρειαστεί η επαναλαμβανόμενη εφαρμογή πολλών χεριών. Τα χρώματα υψηλής ποιότητας προσφέρουν περισσότερη χρώση από τα χρώματα χαμηλής ποιότητας. Όσο καλύτερες είναι οι χρωστικές, τόσο πιο καθαρό είναι το χρώμα. Αυτό είναι σημαντικό καθώς ο καλός χρωματισμός προσφέρει μεγαλύτερη κάλυψη, χρώμα και βάθος στη βαφή σας. Αυτές οι χρωστικές ουσίες βοηθούν το χρώμα να κρύψει εύκολα αυτό που βάφετε, είτε πρόκειται για παλιό χρώμα είτε για ατέλειες. Τα φθηνά χρώματα έχουν χαμηλής ποιότητας χρωστικές ουσίες που λειτουργούν μόνο για να αυξήσουν την ποσότητα χρώματος στο δοχείο σε αντίθεση με την ενίσχυση του χρώματος και της κάλυψης. Αυτός είναι μόνο ένας λόγος για τον οποίο η βαφή χαμηλής ποιότητας απαιτεί περισσότερα στρώματα από τη βαφή υψηλής ποιότητας. 
 • Αυξημένη αντοχή. Όλα τα χρώματα σπιτιού περιλαμβάνουν συνθετικά (ή ρητίνες), αλλά τα χρώματα υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα από αυτά. Αυτές οι ρητίνες βοηθούν το προϊόν να κολλήσει σωστά σε κάθε επιφάνεια βαφής από την αρχή. Τα καλά συνθετικά διατηρούν επίσης το χρώμα από:
   • Ξεφλούδισμα, σκασίματα και φουσκάλες     
   • Τρίψιμο και δακτυλικά αποτυπώματα     
   • Μούχλα     
   • Ξεθώριασμα.

Κάντε μας μία Ερώτηση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χανίων 4, Αγία Παρασκευή, Τ.Κ. 15343, Αθήνα

+30 6970379259
+30 6976467649

info@crmservices.gr