Η εταιρεία

CRM

Η CRM δραστηριοποιείται από το 2007 στον κλάδο των κατασκευών και των ανακαινίσεων. Η κύρια δραστηριότητα της εταιρείας λαμβάνει χώρα στην περιοχή της Αττικής ενώ η πλειοψηφία των έργων που έχουν πραγματοποιηθεί αφορούν κατοικίες, γραφειακούς χώρους, καταστήματα και κέντρα διανομής. Το όραμα μας είναι η δημιουργία, η διαμόρφωση και η διατήρηση χώρων και κτιριακών εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, με γνώμονα το βέλτιστο τελικό αποτέλεσμα.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα σας σε όλη την διάρκεια του έργου και θα σας λύσουν όλες τις απορίες σχετικά με την εκάστοτε φάση των εργασιών. Επιπλέον, διαθέτουμε μια από τις πιο εξειδικευμένες ομάδες εξωτερικών συνεργατών, καλύπτοντας από την πιο απλή ζήτηση μέχρι και το πιο σύνθετο project. Επιπροσθέτως, η ομάδα μας είναι στη θέση να σας προτείνει καινοτόμες λύσεις και ιδέες, στοχεύοντας στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η συντήρηση του εξοπλισμού, των δομικών στοιχείων αλλά και της εικόνας της εγκατάστασης σας, συντονίζεται και παρακολουθείται από το τμήμα συντήρησης. Ο ρόλος της ομάδας αυτής είναι να βρίσκεται δίπλα σας 24 ώρες το 24ώρο, παρέχοντας όλες τις απαραίτητες εργασίες προληπτικής και επανορθωτικής συντήρησης όπως και προτεινόμενα project βελτιστοποίησης των εγκαταστάσεων σας

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Κάντε μας μία Ερώτηση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χανίων 4, Αγία Παρασκευή, Τ.Κ. 15343, Αθήνα

+30 6970379259
+30 6976467649

info@crmservices.gr