ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρεία μας από το 2007 έχει κατασκευάσει:

  • Πάνω από 40 πολυκατοικίες.
  • Πάνω από 30 μεζονέτες και μονοκατοικίες.
  • Πάνω από 50 καταστήματα.
  • Πάνω από 30 αθλητικές εγκαταστάσεις.

Με την ολοκλήρωση των έργων, παραδίδουμε γραπτή εγγύηση 10 ετών για όλη την εγκατάσταση. Στην CRM δίνουμε ζωή στα όνειρα και στις ιδέες σας, προσφέροντας καθοδήγηση, καινοτόμες λύσεις και πληθώρα επιλογών, με οδηγό την εμπειρία της ομάδας μας.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια, ο κύριος όγκος των έργων που ολοκληρώνει η εταιρεία μας αφορούν ανακαινίσεις μικρών, μεσαίων και μεγάλων εγκαταστάσεων κυρίως στην περιοχή της Αττικής. Πάνω από 100 εγκαταστάσεις (οικίες και καταστήματα) έχουν ανακαινιστεί και διαμορφωθεί έτσι ώστε ο νέος πλέον χώρος να προσφέρει άνεση, αισθητική και αγαλλίαση. 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το τμήμα συντήρησης της εταιρείας μας συστάθηκε το 2019 και ήδη αριθμεί πέντε συμβόλαια συντήρησης κέντρων διανομής στην περιοχή της Αττικής ενώ παράλληλα είμαστε έτοιμοι για άμεση απόκριση σε οποιαδήποτε τεχνική βλάβη σε πάνω από 70 πολυκατοικίες, μονοκατοικίες, μεζονέτες και καταστήματα στην περιοχή της Αττικής, Μυκόνου, Λήμνου και άλλων περιοχών.

ΛΟΙΠΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εκτός από ολοκληρωμένα έργα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποπεράτωση επιμέρους και μεμονωμένων εργασιών. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την επισκευή και αποκατάσταση πατωμάτων, την εγκατάσταση γυψοσανίδας, ψευδοροφής, τσιμεντοσανίδας, την τοποθέτηση θερμοπρόσοψης…

Κάντε μας μία Ερώτηση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χανίων 4, Αγία Παρασκευή, Τ.Κ. 15343, Αθήνα

+30 6970379259
+30 6976467649

info@crmservices.gr