ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Τα τελευταία χρόνια, ο κύριος όγκος των έργων που ολοκληρώνει η εταιρεία μας αφορούν ανακαινίσεις μικρών, μεσαίων και μεγάλων εγκαταστάσεων κυρίως στην περιοχή της Αττικής. Πάνω από 100 εγκαταστάσεις (οικίες και καταστήματα) έχουν ανακαινιστεί και διαμορφωθεί έτσι ώστε ο νέος πλέον χώρος να προσφέρει άνεση, αισθητική και αγαλλίαση. 

Από αναπαλαίωση παλαιών κτιρίων έως και εκμοντερνοποίηση νεότερων εγκαταστάσεων είναι αυτό που προσφέρει η εταιρεία μας για τους χώρους και τα κτίρια σας. Ο στόχος μας είναι βάσει την αναγκών σας, να διαμορφώσουμε μια εγκατάσταση η οποία θα εξυπηρετεί στο 100% για την ζητούμενη χρήση. Επιπροσθέτως, η ενεργειακή αναβάθμιση είναι ένας ακόμα στόχος της ομάδας ανακαίνισης η οποία θα σας καθοδηγήσει καταλλήλως, έτσι ώστε η ποιότητα του χώρου να είναι η καλύτερη δυνατή.

Τέλος, η ομάδα ανακαίνισης διατηρεί τακτική επικοινωνία μαζί σας σε όλη την διάρκεια του έργου έτσι ώστε να έχετε την πλήρη εικόνα της προόδου ενώ στην περίπτωση που θελήσετε την υλοποίηση ενδεχόμενης τροποποίησης σε κάποιο τμήμα του έργου, η ομάδα μας να λάβει άμεση γνώση και να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες.

Κάντε μας μία Ερώτηση

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Χανίων 4, Αγία Παρασκευή, Τ.Κ. 15343, Αθήνα

+30 6970379259
+30 6976467649

info@crmservices.gr